ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ.

το www.ohmalloy.com

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διμεταλλική λουρίδα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διμεταλλική λουρίδα για τις πωλήσεις
Ψάχνω για το πιάτο Nichrome μακροπρόθεσμο, και το αγόρασα επιτυχώς από το υλικό Ohmalloy. OHMALLOY παρέχει την πραγματική καλή υπηρεσία στην υπηρεσία κραμάτων και μπορεί πάντα να με βοηθήσει στην εύρεση του σωστού κράματος αντίστασης.

—— Λουρί του Mike

OHMALLOY μπορεί provie εγώ μόνο καλώδιο 1.0mm κραμάτων 1kg Kovar με το λίγος χρόνο, ο οποίος είναι πραγματικά καταπληκτικός. Ευχαριστίες

—— Janey

Πραγματικά επαγγελματικός στο καλώδιο και το καλώδιο θερμοηλεκτρικών ζευγών, ποια θέλω μπορούν ακριβώς να πάρουν από OHMALLOY

—— Chris

Σμαλτωμένο Constantan 0.08mm, δεν αναμένω ποτέ να πάρω μόνο 2kg από το. Αλλά OHMALLOY το παρέχει σε με την καλή ποιότητα. Θεός Ιησούς! Ένας τέτοιος αξιόπιστος προμηθευτής από την Κίνα

—— Aaron

Είμαι Online Chat Now

Ohmalloy Material Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd Ohmalloy Material Co.,Ltd
το όνομα της εταιρείας Εταιρία Γραφείο Αίθουσα Συσκέψεων τοπίο εργοστασίων Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OHMALLOY
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50
Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-6000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
 
Δεδομένου ότι έχουμε το φούρνο επαγωγής μας, vaccumm ο φούρνος, cold-roll η μηχανή και έχουμε επίσης πολύ συνεργάτη που έχουν τη μηχανή άλεσης, τέμνουσα μηχανή, μηχανή NCM….
 
Έτσι παρέχουμε την υπηρεσία συνήθειας manufatuer.  Όλος ο πελάτης μας λέει ακριβώς ποιο κράμα καθώς επίσης και το μέγεθος χρειάζεστε, κατόπιν μπορούμε ειδικά να το κάνουμε για σας.
 
.
Διαδικασία προσαρμογής
 • Οι πελάτες εξοικειωμένοι με το υλικό πρέπει μόνο να παρέχουν τον απαραίτητους βαθμό και τις προδιαγραφές του κράματος.
 • Όσον αφορά σε εκείνους άγνωστους με το υλικό, μπορούμε να καθορίσουμε την προδιαγραφή και το τελικό μέγεθος του υλικού κραμάτων σύμφωνα με τη σειρά εφαρμογής που παρέχεται από τους πελάτες. Συγχρόνως, βασισμένος στους διαφορετικούς πελάτες, μπορούμε να προσφέρουμε τις συγκεκριμένες παραμέτρους, τη διαδικασία παραγωγής, τις εικόνες και άλλες πληροφορίες του υλικού για την επιβεβαίωση.
Επιτυχής περίπτωση συνήθειας
 • Στάδιο έρευνας
  Ένας πελάτης είναι κατασκευαστής του φρεναρίσματος των αντιστατών που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές σιδηροδρόμων, αλλά δεν είναι σίγουρος για το υλικό και την τιμή του αντιστάτη.
 • Στάδιο συζήτησης
  Μόλις αποφασίσαμε σχετικά με τις ανάγκες εφαρμογής, παρείχαμε τέσσερα είδη υλικού για να επιλέξουμε από, συμπεριλαμβανομένου nichrome του 20/35, το ανοξείδωτο 321, FeCrAl 0Cr13Al4 και το ανοξείδωτο 430.
 • Στάδιο προσδιορισμού
  Παρείχαμε τις ιδιότητες, τις δαπάνες και τις λειτουργίες των διάφορων υλικών στον πελάτη. Τέλος, επέλεξαν το FeCrAl 0Cr13Al4.
 • Τοποθέτηση της διαταγής
  Μετά από την επιβεβαίωση των υλικών και των προδιαγραφών, παραγάγαμε ένα δείγμα 100kg, το οποίο πέρασε τις επαναλαμβανόμενες δοκιμές πάνω από 3 μήνες από τον πελάτη. Και έπειτα μετά από τα έτη ενός μισού πειραμάτων διάρκειας, αυτός ο πελάτης άρχισε να αγοράζει σε μεγάλες ποσότητες με πάνω από 5 τόνους το μήνα.

Ohmalloy Material Co.,Ltd

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ohmalloy Material Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Qiu

Τηλ.:: 86-21-66796338

Φαξ: 86-21-66796339

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)