ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ.

το www.ohmalloy.com

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒασισμένα στο χαλκό κράματα

C17200 κράτος Hardness<130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διμεταλλική λουρίδα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διμεταλλική λουρίδα για τις πωλήσεις
Ψάχνω για το πιάτο Nichrome μακροπρόθεσμο, και το αγόρασα επιτυχώς από το υλικό Ohmalloy. OHMALLOY παρέχει την πραγματική καλή υπηρεσία στην υπηρεσία κραμάτων και μπορεί πάντα να με βοηθήσει στην εύρεση του σωστού κράματος αντίστασης.

—— Λουρί του Mike

OHMALLOY μπορεί provie εγώ μόνο καλώδιο 1.0mm κραμάτων 1kg Kovar με το λίγος χρόνο, ο οποίος είναι πραγματικά καταπληκτικός. Ευχαριστίες

—— Janey

Πραγματικά επαγγελματικός στο καλώδιο και το καλώδιο θερμοηλεκτρικών ζευγών, ποια θέλω μπορούν ακριβώς να πάρουν από OHMALLOY

—— Chris

Σμαλτωμένο Constantan 0.08mm, δεν αναμένω ποτέ να πάρω μόνο 2kg από το. Αλλά OHMALLOY το παρέχει σε με την καλή ποιότητα. Θεός Ιησούς! Ένας τέτοιος αξιόπιστος προμηθευτής από την Κίνα

—— Aaron

Είμαι Online Chat Now

C17200 κράτος Hardness<130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου

Κίνα C17200 κράτος Hardness&lt;130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου προμηθευτής
C17200 κράτος Hardness&lt;130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου προμηθευτής C17200 κράτος Hardness&lt;130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου προμηθευτής C17200 κράτος Hardness&lt;130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου προμηθευτής C17200 κράτος Hardness&lt;130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  C17200 κράτος Hardness<130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OHMALLOY
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: C17200

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 20 KG
Τιμή: 30USD/KG
Συσκευασία λεπτομέρειες: Woodencase
Δυνατότητα προσφοράς: 50T/Monthes
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: λουρίδα Πάχος: 0.02~2mm
Πλάτος: 5mm~600mm

Κρατική σκληρότητα Annealling<130hv>

   

     Η υλική Co. Ohmalloy, ΕΠΕ είναι ο ηγέτης στην κατασκευή των κραμάτων βηρύλλιο-χαλκού. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις περιβαλλοντικές μελέτες που γίνονται σε όλες τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας. Η προτεραιότητά μας είναι να συμμορφωθεί με όλους τους νομικούς κανονισμούς ισχύοντες για να εξασφαλίσει τη συνεχή ύπαρξη των προϊόντων μας στους πελάτες μας.

    Τα βηρύλλιο-χαλκός-κράματα είναι κυρίως βασισμένα στο χαλκό με μια προσθήκη βηρυλλίου. Τα υψηλής αντοχής κράματα χαλκού βηρυλλίου περιέχουν 0.4-2% του βηρυλλίου με περίπου 0,3 έως 2,7% άλλων στοιχείων ανάμιξης όπως το νικέλιο, το κοβάλτιο, ο σίδηρος ή ο μόλυβδος. Η υψηλή μηχανική δύναμη επιτυγχάνεται από την πτώση που σκληραίνει ή σκλήρυνση ηλικίας.

 

    Είναι το καλύτερο υψηλός-ελαστικό υλικό στο κράμα χαλκού. Δεν ασκεί υψηλής αντοχής, την ελαστικότητα, τη σκληρότητα, τη δύναμη κούρασης, τη χαμηλή ελαστική υστέρηση, την αντίσταση διάβρωσης, την αντοχή, την κρύα αντίσταση, την υψηλή αγωγιμότητα, κανέναν μαγνητισμό, καμία επίδραση, κανέναν σπινθήρα, κ.λπ. Μια σειρά των άριστων φυσικών, χημικών και μηχανικών ιδιοτήτων

C17200 κράτος Hardness<130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου

 

C17200 κράτος Hardness<130HV 0.25mm X 250mm Annealling λουρίδων χαλκού βηρυλλίου

 

Ιδιότητες

    Ο καλύτερος συνδυασμός χαρακτηριστικών του χαλκός-βασισμένου κράματος

Τα κράματα χαλκός-βηρυλλίου έχουν έναν ευρύ συνδυασμό μηχανικών και ηλεκτρικών ιδιοτήτων που είναι μοναδικός για τα κράματα χαλκού. Η δύναμη που επιτυγχάνεται μηχανική μετά από τις τάξεις θερμικής επεξεργασίας

υψηλότερα μεταξύ όλου του χαλκού τα υλικά κραμάτων και συνδυάζονται με μια υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα που ξεπερνά αυτής επιχαλκώνει. Τ

Υψηλής αντοχής & ελαστικός συντελεστής

    Τα κράματα χαλκού βηρυλλίου μπορούν να επιτύχουν τις πολύ υψηλές μηχανικές ιδιότητες μετά από τη θερμική επεξεργασία, το MPA μέχρι 1500 στην εκτατή δύναμη και τη σκληρότητα τόσο υψηλή όπως 450 Vickers.

    Η δύναμη αυτών των κραμάτων επιτρέπει το σχέδιο των μικρότερων, ελαφρύτερων συστατικών που μπορούν να υπομείνουν τις υψηλές κάμπτοντας πιέσεις όταν χρησιμοποιούνται όπως αναπηδά υλικό.

Κάμπτοντας σχηματιστικότητα

    Ο χαλκός βηρυλλίου μπορεί να διαμορφωθεί στις περίπλοκες μορφές σε μια ανοπτημένη ή κρύος-εργασμένη ιδιοσυγκρασία.

Οι υψηλότερες μηχανικές ιδιότητες μπορούν να επιτευχθούν με την κατάλληλη θερμική επεξεργασία μετά από να διαμορφώσουν.

Υψηλή δύναμη κούρασης

    Ο χαλκός βηρυλλίου εκθέτει την άριστη αντίσταση στην κούραση κάτω από την αντίστροφη κάμψη (MPA μέχρι 300) που είναι κατάλληλη τη χρήση της στις εφαρμογές όπου άλλο κράμα αποτυγχάνει να παρέχει το ίδιο επίπεδο αξιοπιστίας.

Υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα

    Ο χαλκός βηρυλλίου εκθέτει σειρές μιας τις υψηλές ηλεκτρικής αγωγιμότητας από 22 σε 70% IACS ανάλογα με τα κράματα και την ιδιοσυγκρασία. Ο χαλκός βηρυλλίου χρησιμοποιείται συχνά ως υψηλής τάσης υλικό άνοιξη πυκνότητας.

 

Θερμική επεξεργασία

    Η θερμική επεξεργασία είναι η σημαντικότερη διαδικασία για αυτό το σύστημα κραμάτων. Ενώ όλα τα κράματα χαλκού είναι hardenable με την κρύα εργασία, ο χαλκός βηρυλλίου είναι μοναδικός στην ύπαρξη hardenable από μια απλή θερμική επεξεργασία χαμηλής θερμοκρασίας. Περιλαμβάνει δύο βασικά βήματα. Ο πρώτος καλείται ανόπτηση λύσης και ο δεύτερος, η πτώση ή η σκλήρυνση ηλικίας.

Ανόπτηση λύσης

    _για ο χαρακτηριστικός κράμα CuBe1.9 (1,8 - 2%) ο κράμα είμαι θερμαίνω μεταξύ 720°C και 860°C. Σε αυτό το σημείο το περιλαμβανόμενο βηρύλλιο ουσιαστικά «διαλύεται» στη μήτρα χαλκού (άλφα φάση). Με γρήγορα να αποσβήσει στη θερμοκρασία δωματίου αυτή η στερεά δομή λύσης διατηρείται. Το υλικό σε αυτό το στάδιο είναι πολύ μαλακό και όλκιμο και να είναι εύκολα κρύο που λειτουργείται μπορεί από το σχέδιο, διαμορφώνοντας το κύλισμα, ή τον κρύο τίτλο. Η ανοπτώντας λειτουργία λύσης είναι μέρος της διαδικασίας στο μύλο και δεν χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά από τον πελάτη. Η θερμοκρασία, χρόνος στη θερμοκρασία, αποσβήνει το ποσοστό, μέγεθος σιταριού, και η σκληρότητα είναι όλες οι πολύ κρίσιμες παράμετροι και ελέγχεται στενά από ohmalloy.

Σκλήρυνση ηλικίας

    Η ηλικία που σκληραίνει σημαντικά ενισχύει τη δύναμη του υλικού. Αυτή η αντίδραση πραγματοποιείται γενικά στις θερμοκρασίες μεταξύ 260°C και 540°C ανάλογα με το κράμα και τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Αυτός ο κύκλος αναγκάζει το διαλυμένο βηρύλλιο για να κατακρημνίσει ως βηρύλλιο την πλούσια φάση (γάμμα) στη μήτρα και στα όρια σιταριού. Είναι ο σχηματισμός αυτού του ιζήματος που προκαλεί τη μεγάλη αύξηση στην υλική δύναμη. Το επίπεδο μηχανικών ιδιοτήτων που επιτυγχάνονται καθορίζεται μέχρι τη θερμοκρασία και το χρόνο στη θερμοκρασία. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι ο χαλκός βηρυλλίου δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό γήρανσης θερμοκρασίας δωματίου.

 

Εφαρμογή

Τα κράματά μας συνδυάζουν μια σειρά των ιδιοτήτων που ταιριάζουν ιδιαίτερα για να καλύψουν τις επίπονες απαιτήσεις πολλών εφαρμογών στον αυτοκίνητο, ηλεκτρονικός, αεροναυτικός, Oil&Gas, ρολόι, ηλεκτροχημικές βιομηχανίες, ο χαλκός βηρυλλίου κ.λπ. χρησιμοποιείται ευρέως σε εκείνους τους τομείς όπως η επαφή αναπηδά στις διάφορες εφαρμογές όπως τους συνδετήρες, τους διακόπτες, τους ηλεκτρονόμους, κ.λπ.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ohmalloy Material Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Matt

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)